Ben jij zoo klaar met al die behandelingen?

Je hebt jarenlang wekelijks bij allerlei therapeuten gelopen met je klachten.
Elke keer heb je weer de hoop dat het nu wel iets gaat doen. En dat doet het ook, je hebt er baat bij. Tijdelijk. Zo tijdelijk, dat je na een paar dagen alweer verlangt naar die behandeltafel.
Maar ja, je kunt er moeilijk drie keer per week gaan liggen, al klinkt dat wel verleidelijk.
Je zou er het liefst mee stoppen, want je moet toch steeds rekening houden met die afspraken in je agenda. Maar aangezien je bijna niet op of om kunt zónder behandelingen, is dat geen optie.
Je bent blij dat je aanvullend verzekerd bent, want anders zou je er op leeg lopen, al die consulten.
Alleen wel jammer dat die zorgpremies elk jaar duurder worden en de vergoedingen steeds minder.
Nog even en je bent goedkoper uit als je een basisverzekering zou nemen en alles zelf zou betalen. Bovendien zijn steeds minder therapeuten aangesloten bij zorgverzekeraars, waardoor je niet eens de therapeut kunt kiezen die jij graag wilt.
Aan alle kanten zit je vast en ben je afhankelijk van de regeltjes.

Ik snap hoe het is, ik was ook ooit waar jij nu staat. Gelukkig heb ik een methode ontdekt die wel werkt op de lange termijn. Een methode die de meeste therapeuten niet kennen, maar die een grote impact kan maken op het leven van mensen met chronische pijn.

Denk je nu bij jezelf: “Ja hoor, het zal wel weer. Weer zo’n therapeut die pijnvrij in 8 weken belooft”?

Ik beloof je niks. Ik alleen kan jou niet pijnvrij krijgen, daar heb ik jou voor nodig. Ik heb het nodig om een gesprek met je te hebben, zodat jij me kunt vertellen waar je last van hebt.
Ik kan namelijk niet iedereen helpen. Ik weet precies welke informatie ik nodig heb om te bepalen of ik iets voor je kan doen en ik zal volledig eerlijk naar je zijn. Het is in het belang van ons allebei als jij een positief resultaat haalt. Als ik denk dat dat niet mogelijk is, zeg ik het ook.

Stuur me even een berichtje om je klachten te overleggen of kijk eerst even op mijn website.

Liefs en gezonde groet,
Angelique

#AngiesBodyCare #ChronischeKlachten #Klachten #Pijn #Pijnklachten #Irritatie #Rugpijn #Hernia #Migraine #Gewrichtspijnen #Slapeloosheid #GebrekAanEnergie #NekSchouderklachten #Fibromyalgie #RESETgesprek

Delen met je netwerk

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voor wat hoort wat!

Breng je een nieuwe klant voor een traject aan dan ontvang je zelf 5% provisie!

Angelique Lammertink
Laurens Costerstraat 21A
3112 DL Schiedam
+31641512954
info@angiesbodycare.nl

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?