Heb je geen andere keuze dan een operatie

Ik ben even benieuwd… sta jij ook op de lijst om een rugoperatie te ondergaan, net als ik jaren geleden?

Het is niet niks om in jezelf te laten snijden en je doet dat zeker niet voor je lol. Op het moment dat je dit overweegt weet je zeker dat het je enige optie nog is om van je pijn af te komen. Tenminste, dat wordt misschien tegen je gezegd.

De waarheid is dat heel veel mensen NIET van hun pijn af zijn na een operatie. De eerste paar weken lijkt het of ze er baat bij hebben gehad, maar dan komt de pijn toch weer terug.
Het erge is dat je dan een risicovolle operatie hebt ondergaan, voor…niks.

Je bent een tijd uit de running omdat je moet herstellen en soms heb je zelfs nog last van bindweefselvorming na de operatie, wat ook weer vervelende klachten kan veroorzaken. Al met al geen fijn vooruitzicht.

Ik ga eerlijk met je zijn. Ik ga je niet vertellen dat je die operatie niet moet laten doen. Dat moet je echt helemaal voor jezelf beslissen. Ik ben geen dokter en als jij denkt dat dat het beste besluit is voor je, ben ik de laatste om je ervan te weerhouden.

Maar…

Ik heb ook die operatie laten doen en als ik toen had geweten wat ik nu weet, had ik het misschien niet gedaan. Dan was ik eerst op onderzoek uitgegaan en had ik geluisterd naar degene die mij hetzelfde vertelde als ik jou nu vertel.

Soms is een operatie niet de oplossing. Soms is de oorzaak van je pijn niet die hernia, ook al zit ie precies op de plek waar je nu pijn hebt. Duizenden mensen lopen met hernia’s zonder dat ze pijn hebben, dus een hernia is niet per definitie een garantie voor pijn.

Wat als dat bij jou ook het geval is?
Dat jouw pijn niet veroorzaakt wordt door je hernia?

Zou je dan willen weten wat de oorzaak wel is? Reageer even hieronder met JA en ik stuur je een berichtje.

Liefs en gezonde groet,
Angelique

#AngiesBodyCare #ChronischeKlachten #Klachten #Pijn #Pijnklachten #Irritatie #Rugpijn #Hernia #Migraine #Gewrichtspijnen #Slapeloosheid #GebrekAanEnergie #NekSchouderklachten #Fibromyalgie #RESETgesprek

Delen met je netwerk

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voor wat hoort wat!

Breng je een nieuwe klant voor een traject aan dan ontvang je zelf 5% provisie!

Angelique Lammertink
Laurens Costerstraat 21A
3112 DL Schiedam
+31641512954
info@angiesbodycare.nl

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?