Mij gaat het dan ook vast niet helpen…


“Mijn buurvrouw heeft ook een keer zo’n revalidatietraject gevolgd en die heeft er helemaal geen baat bij gehad, dus…”

Weet je wat het nadeel is als je jouw keuzes baseert op de ervaringen van anderen? Dat de kans groot is dat je van alles misloopt. Of dat je teleurgesteld wordt.

Ten eerste is wat ik met mijn cliënten doe geen revalidatietraject. Ik help mensen van chronische klachten af komen, niet er mee leren leven. Ik help ze hun energie terug te krijgen, niet om spaarzaam met hun energie om te gaan.

Ten tweede is herstel van chronische pijn zo’n persoonlijk proces, je kunt dat op geen enkele manier vergelijken met dat van een ander. Je doet jezelf zo tekort als je niet gelooft dat het voor jou mogelijk is, puur omdat het voor die ander niet gewerkt heeft. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom het niet werkt en een aantal redenen liggen bij de cliënt zelf.

Andersom werkt het natuurlijk ook. Als jij iemand kent met een succesverhaal, ben je wellicht geneigd om jezelf ook meteen aan te melden. Maar als jij vervolgens moeite hebt met bepaalde onderdelen van mijn traject, kan het zijn dat jouw resultaten wat langer op zich laten wachten. Dat kan nogal frustrerend en ontmoedigend zijn.

Ga niet af op ervaringen en adviezen van anderen als dat niet van toepassing is. Iedereen heeft zijn eigen pad te lopen en zijn eigen ervaringen op te doen. Jouw pijnvrij proces heeft niets met dat van een ander te maken.

Er zijn mensen die binnen 2 maanden van klachten af zijn, maar er zijn ook mensen bij wie het 2 jaar duurt. Dat zeg ik niet om mezelf in te dekken, maar het is gewoon de waarheid. Chronische pijn kan hardnekkig zijn. Het is maar net in hoeverre jouw brein openstaat voor nieuwe informatie.

Als jij al jaren te horen hebt gekregen dat er geen oplossing is en je er maar mee moet leren leven, is dat een stevige overtuiging geworden. Ineens moet je dan gaan geloven dat je er zelf heel veel aan kunt doen. Wow! Je brein heeft daar wel even moeite mee, hoor.

Het beste advies wat ik kan geven is: Kom gewoon even langs voor een gesprek. Ik leg je uit hoe ik werk en wat ik concreet voor jou kan betekenen. Het is dan aan jou wat je met deze informatie gaat doen, het gesprek is altijd vrijblijvend.
http://angiesbodycare.nl/

Liefs en gezonde groet,
Angelique#AngiesBodyCare #ChronischeKlachten #Klachten #Irritatie #Rugpijn #Migraine #Gewrichtspijnen #Slapeloosheid #GebrekAanEnergie #NekSchouderklachten #Fibromyalgie #RESETgesprek

Delen met je netwerk

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voor wat hoort wat!

Breng je een nieuwe klant voor een traject aan dan ontvang je zelf 5% provisie!

Angelique Lammertink
Laurens Costerstraat 21A
3112 DL Schiedam
+31641512954
info@angiesbodycare.nl

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?