Echt hé…
Pff..
Elke dag pijn, zo vermoeiend.
Mensen die er geen last van hebben kunnen zich niet zo goed een voorstelling van maken hoe dat is.
De meeste mensen die pijn hebben, hebben dat tijdelijk. Menstruatiepijn, spanningshoofdpijn, door je rug gaan, een spierscheurtje, darmkrampen, etc. Het kan heel naar zijn, maar je weet ook dat het over gaat.

Als je chronische pijn hebt, weet je ook 1 ding. Dat het morgen niet over is. Dat je morgen weer opstaat met dezelfde zeurende pijn. Met een beetje geluk is het een 5 op een schaal van 1 tot 10, zodat je nog een beetje kunt functioneren. Maar je moet dan ook niet meteen in je hoofd halen dat je wel je hele huis kunt gaan schoonmaken, je tuin onkruidvrij maken of naar de sportschool kunt gaan, want dan moet je het de dag er na extra bezuren.

Herkenbaar?

Hoe zou het zijn als er dagen bij zijn dat je een 2 ervaart?
Of zelfs helemaal geen pijn?
Zo lastig als het voor mensen zonder pijn is voor te stellen dat je elke dag pijn hebt, zo onmogelijk voelt het voor mensen met chronische pijn om voor te stellen dat je geen pijn meer hebt.
Dit is ook de reden waarom veel mensen sceptisch zijn over de methode waar ik mee werk. Als niemand ooit heeft gezegd dat er iets te doen is aan je klachten, waarom zou je dan mij dan geloven? Ik begrijp dat je op zijn minst kritisch bent en precies wilt weten wat ik dan doe.
Ik ga graag het gesprek met je aan om te vertellen wat mijn traject inhoudt én dan kunnen we meteen bespreken of dit bij jou past.
http://angiesbodycare.nl/

Liefs en gezonde groet,
Angelique

#AngiesBodyCare#ChronischeKlachten#Klachten#Irritatie#Rugpijn#Migraine#Gewrichtspijnen#Slapeloosheid#GebrekAanEnergie#NekSchouderklachten#Fibromyalgie#RESETgesprek

Delen met je netwerk

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voor wat hoort wat!

Breng je een nieuwe klant voor een traject aan dan ontvang je zelf 5% provisie!

Angelique Lammertink
Laurens Costerstraat 21A
3112 DL Schiedam
+31641512954
info@angiesbodycare.nl

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?