Tortellini salade met avocado-pesto dressing 😋
Vandaag een lekkere pasta maaltijd 😊
Bereidingstijd: 15 minuten
2 Personen
Ingrediënten:
42 gr artisjok (harten)
12 gr zongedroogde tomaten
50 gr mozzarella in blokjes
250 gr kaas tortellini
Voor de dressing:
35 gr basilicum
57 gr pijnboompitten
35 gr Parmezaanse kaas
1 a 2 tenen knoflook
1 avocado
0.5 eetlepel citroensap
Zout
Zwarte peper
2 eetlepels olijfolie
Bereidingswijze:
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Zodra ze beginnen te geuren zijn ze klaar. Let goed op dat je ze niet laat verbranden, er zit een klein verschil tussen geroosterd en verbrand!
Doe de ingrediënten voor de pesto in de blender of een bakje voor de staafmixer. Pulseer of pureer tot het een gladde substantie is.
Doe de olijfolie er beetje voor beetje bij, tot het de gewenste dikte heeft.
De pesto moet romig maar ook vloeibaar zijn omdat het een dressing voor de pasta is.
Kook de tortellini zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en doe terug in de pan.
Doe de pesto erbij en schep om zodat de pasta gelijkmatig is bedekt met de pesto.
Schep de artisjokharten, zongedroogde tomaten en mozzarella erdoor.
Eetsmakelijk.
Liefs en een smakelijke groet,
Angelique
#AngiesBodyCare #GezondRecept #TortellinisaladeMetAvocadoPestoDressing
No responses yet