Succes verhalen BRTT® / TRB®

Jonathan Steeman

Aanrader! Recent een BRTT & TRB sessie gedaan bij Angie.

Meteen bij aanvang was het duidelijk dat ze ervaring heeft hierin. Ik voelde me meteen vertrouwd en begon met de oefeningen voor de BRTT. Ze begeleide me fijn en gaf duidelijke aanwijzingen en tips. Op de mat ging ik al vrij snel de diepte in, waarop Angie prettig op inspeelde. Ik werd gerust gesteld en kon daardoor de ervaring op een diepere laag ervaren. Het voelde alsof ik in een geboorte trauma terecht kwam. Voelde druk op mijn schouders, alsof ik klem zat. Onder begeleiding van Angie heb ik deze beweging af kunnen maken.

Bij de TRB sessie aangekomen onderging ik verschillende ademhalingen. Doordat ik weinig geslapen had vond ik het lastig om bij de ademhaling ritmes te blijven, maar Angie hielp me precies waar nodig om weer op de juiste ademhaling te komen. Hierdoor heb ik toch diep kunnen gaan. Het is toch bijzonder hoe je lijf zelf weet hoe te helen en de bewegingen maakt die nodig zijn. Ik voelde me veilig en ik kon mijn lijf zijn gang laten gaan.

Ik voelde me na de sessie in als herboren en kwam in een soort serene rust. Ik heb nog fijn kunnen genieten van de prachtige muziek. Als je aan de gang wilt gaan met BRTT & TRB dan kan ik de sessies van Angie’s traject van harte bevelen.
Doen hoor!

Wesley Stouthandel

Ik heb de behandeling als heel fijn maar ook zeer emotioneel ervaren.
Door de BRTT en TRB methode kon ik eindelijk sinds een lange tijd bij mijn pijn komen die ik al geruime tijd had opgeslagen in mijn lijf!

Ik kwam er achter dat ik het nodig had, na een goed gesprek met Angelique die ik vertelde over pijn in mijn lijf, veel moeheid en snel geprikkeld zijn.
Ik merkte tijdens de oefening dat de BRTT en TRB een effectiever effect heeft op korte termijn dan therapie!
Ik ben opgevoed en gevormd om mijn pijnlijke gevoelens weg te stoppen wat op een gegeven moment zijn tol eist op mijn gestel.
Doordat ik Angelique kon vertrouwen met mijn zijn en ze me heel zorgvuldig toesprak en er voor me was kon ik het loslaten en dat voelde voor mij als een hele opluchting.
De dag erna was het effect te voelen, asin dat ik erg moe en emotioneel was, want er was iets bij mij van binnen geopend en alles kon vrij zijn.
Ik raad Angelique erg aan omdat ik het een ander ook gun om alles los te kunnen laten!


Erwin Wils

Wauw! Wat een ervaring!
Als hypnotherapeut weet ik waar het onderbewustzijn toe in staat is. Het wil je beschermen, veilig houden, voor je zorgen. Zo was bij mij het geval dat ik nog een stukje onverwerkt trauma had waar ik niet bij kon komen. Mijn onderbewustzijn had het dermate ver weg gestopt, dat ik er met geen mogelijkheid bij kon komen.
Toen ik hoorde dat Angelique getraind was in Body Remembers Trauma Therapy (BRTT) en Trauma Release Breathwork (TRB), zag ik de mogelijkheid om met mijn trauma aan de slag te gaan. Met mijn verstand kon ik niet bij de emotie komen, dus wellicht was dit de oplossing. Wat een ervaring!
Het BRTT gedeelte is echt heel bijzonder om mee te maken. Na wat intensieve voorbereidingsoefeningen, begonnen mijn benen te trillen, niet normaal meer! Het frappante was ook dat voor mijn gevoel mijn rechterbeen veel extremer reageerde dan links, terwijl Angelique alles “synchroon” zag gebeuren. Echt heel bijzonder, een en ander werd letterlijk uit mijn lichaam geschud!
Het TRB gedeelte, oftewel het ademwerk, was ook heel bijzonder. Er leek niet heel veel te gebeuren, af en toe dwaalde ik wat weg en moest ik mij weer opnieuw focussen op de verschillende oefeningen, en opeens kwamen de tranen.
Ik weet dat ik nu behoorlijk wat opgeruimd (en verwerkt) heb en ik kijk ernaar uit hoe mij dit in de toekomst gaat helpen. Mocht je een echte denker zijn, jezelf afvragen of er nog iets te verwerken valt, maar heb je geen idee hoe, dan kan ik je deze sessie van harte aanbevelen. Angelique, dankjewel, je bent een kanjer!

Herman Duijndam

Hier een ervaring die ik heb mogen ondergaan.
BRTT: Het was een bijzondere ervaring en zeker de eerste keer dat ik dit meemaakte. Een vreemde maar wel prettige ervaring waar bij de spieren behoorlijk door elkaar en los zijn geschud. De dag erna, een beetje spierpijn maar ach dat is ook te overzien. Al met al een super ervaring. 

TBR: Ook op deze dag de trauma release breathwork ondergaan, een aantal verschillende manieren om te ademen, voor mij zeer ontspannend daar ik soms wat wegdroomde en bijna echt in slaap viel. Bij enkele technieken wat licht in het hoofd maar vooral ontspannend, dank voor ook deze behandeling.

Dank Angelique

Wil jij ook je ervaring delen?

Ieder bedrijf moet het hebben van de positieve ervaringen. Een positieve ervaring is mooie reclame. Zo is mond op mond reclame natuurlijk één van de grootste en krachtigste. Tegenwoordig kan dit ook heel goed via recensies en beoordelingen op o.a. Google mijn bedrijf of Trustpilot.
Heb jij ook ervaring met Angie’s Body Care die je wil delen?

Delen met je netwerk
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?