Succes verhalen ACKT

Verhalen van tevreden klanten die last van chronische (pijn)klachten hadden.

Marc vd Linden

Marc kwam bij mij vanwege een dubbele frozen shoulder. Nu weet Marc als hij ooit weer pijn krijgt hoe hij deze dan zelf weer weg kan krijgen.
Marc is helemaal blij en daar doe ik het voor……

Tony Groenheide

Had last van nek-, rug- en buikklachten. Hij had al veel verschillende dingen geprobeerd zonder succes en door de PRM weet hij nu hoe hij zijn klachten weg kan krijgen als ze weer eens op komen zetten.

Wesley Stouthandel

Had last van rug-, schouder- nek- en hoofdklachten. Door het traject weet Wesley hoe hij nu zelf zijn klachten kan verlichten, zowel mentaal als fysiek.

Danny de Roode

Beste Angelique en lezer van de website,
Naar aanleiding van mijn Trigger-Point massage, wil ik graag de volgende review achter laten: Ik loop al ruime 1,5 jaar met een schouderblessure. In eerste instantie was de diagnose verkeerd gesteld, men dacht aan een ontstoken pees, waar ik zelf een injectie voor moest halen omdat ik niet meer kon slapen. Maar omdat ook dit niet hielp bleek na een scan bij Bergmann Clinics het om een ‘frozen shoulder’ te gaan, ook daar heb ik weer een injectie voor gekregen. Op aanraden van hen ben ik naar een fysio gegaan om met oefeningen de klacht te bestrijden. Dat hielp wel iets maar werd niet minder. En toen kwam Corona…. Dat hielp ook niet mee. Aangezien ik Angelique al langer ken was het (ondanks de reisafstand) makkelijker om bij haar een afspraak te maken. In eerste instantie ben ik gegaan voor een “gewone” massage, waaruit bleek dat niet alleen mijn rug maar ook meer spanning aanwezig was. Na wat geschuif in de agenda’s heeft zij bij mij de triggerpoint op mijn schouder en rug uitgevoerd. Een hele vreemde beleving, helemaal, omdat je direct verschil voelt in pijn. (In sommige gevallen van een max 5 pijn in de schaal terug naar 1 of zelfs 0!) Bewust heb ik even wat twee weken gewacht en schrijf ik nu vanaf mijn vakantieadres een nette review. De soepelheid is beter, de pijnen stuk minder. En waar ik alleen schoolslag kon zwemmen (om toch in beweging te blijven) kan ik nu ook al aanzetten met borstcrawl! Ik merk een enorm verschil en wil na mijn vakantie weer graag in de goede handen van ‘Angie’ terecht komen om de laatste ‘ pijntjes’ ook kwijt te raken.
Tot dan, Danny

Jennifer Adler

In deze video wordt ik door mijn collega/vriendin/studie maatje geïnterviewd over de Triggerpoint Reset Methode.

Conny Pannekoek

Ik heb een paar afspraken gehad bij Angelique en vond haar erg goed. Ze weet heel goed waar zij mee bezig is en doet haar werk echt vakkundig. Ze probeert iedereen met een fijn gevoel weer naar huis te laten gaan. Ik ben blij dat ik haar op mijn pad heb gekregen.

Leotine

Vele jaren heb ik pijnklachten in schouders, nek en hoofd. Bij toeval ontdekte ik de praktijk van Angelique en ben met haar aan de slag gegaan met een triggerpoint reset traject. En daar heb ik geen spijt van! Het traject heeft veel inzicht gegeven en de begeleiding van Angelique is heel prettig hierbij. Ook haar behandelingen zijn heel goed. Ze verstaat haar vak, is gedreven en een heel prettig persoon waar je je snel bij op je gemak voelt. Dankzij haar en het traject heb ik nu tools in handen om beter met mijn klachten om te gaan. Dankjewel Angelique!

Wil jij ook je ervaring delen?

Ieder bedrijf moet het hebben van de positieve ervaringen. Een positieve ervaring is mooie reclame. Zo is mond op mond reclame natuurlijk één van de grootste en krachtigste. Tegenwoordig kan dit ook heel goed via recensies en beoordelingen op o.a. Google mijn bedrijf of Trustpilot.
Heb jij ook ervaring met Angie’s Body Care die je wil delen?

Alle rechten voorbehouden © 2016 –   Angies Body Care

Delen met je netwerk
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?