Pasta met saus van spinazie 😋
Snel en makkelijk, en daarmee perfect voor doordeweeks.
Bereidingstijd: 15 minuten
Voor 2 personen
Ingrediënten:
300 gr pasta
2 avocado’s
175 gr spinazie
2 teen knoflook
olijfolie
verse peper
250 gr cherrytomaatjes
200 gr gerookte kip
handje basilicum
handje pijnboompitten
handje Parmezaanse kaas
Zo maak je een supergezonde pasta
Bereidingswijze:
Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. Schil en snij het vruchtvlees van de avocado’s in stukjes en doe samen met de spinazie en knoflook in een keukenmachine. Maal alles fijn en voeg tussendoor olijfolie toe, maximaal 3 eetlepels, totdat het een smeuïg geheel geworden is. Voeg verse peper toe naar smaak.
Snijd de cherrytomaatjes door de helft en de gerookte kip in stukjes. Wok de tomaatjes in een scheut hete olijfolie. Verwarm de saus kort op laag vuur en blijf roeren. Rooster de pijnboompitten kort in een droge koekenpan.
Giet de pasta af en meng deze bij de avocado-spinaziesaus. Verdeel de pasta over de borden, maak af met de tomaat, stukjes kip, basilicum, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.
Geniet ervan, eetsmakelijk 😊
Liefs en een smakelijke groet,
Angelique
#AngiesBodyCare #GezondRecept #PastaMetSausVanSpinazie
No responses yet