Wie is Angelique

Hoe het allemaal begon

Mijn naam is Angelique Lammertink en ben moeder van een geweldige zoon die aan topsport doet. In 2006 deed ik een workshop Hot stone massage. Het werken met mensen en masseren beviel me zo goed dat ik de opleiding voor sportmasseur ben gaan volgen bij de 1e Nederlandse Vereniging Voor Sportmassage. Met het diploma van deze opleiding ben

ik vervolgens in een massagestudio gaan werken. Tegelijkertijd volgde ik verschillende vervolgcursussen, zoals triggerpoint-, bindweefsel- en diverse ontspanningsmassages ter uitbreiding en specialisatie. Al deze kennis leidde tot het opstarten van mijn eigen praktijk in 2008 en ben ik mij gaan specialiseren in rug-, schouder- en nekklachten. Ik merkte al gauw dat mensen helpen mijn passie was en de vele terugkerende klanten bevestigden dat ik er ook erg goed in ben.

De verandering

Toen ik er in 2012 alleen voor kwam te staan met een top sportende zoon was dit erg pittig. Drie keer in de week een wedstrijd door het hele land heen, brengen naar de vele trainingen en daarnaast zorgen voor het inkomen en het huishouden. Door mijn te drukke leven, bleef ik constant over mijn eigen grenzen gaan en ontwikkelde ik veel pijn aan o.a. een hernia, waar ik uiteindelijk ook aan geopereerd ben, later nog één, artrose (in nek en vingers) en schouderklachten. Ondanks de pijnen die ik had, ging ik maar door en door totdat mijn lichaam me na een lange tijd terugfloot en ik zelfs in een burn-out belandde. Ik wist dat het hoognodig was om mijn leven anders aan te gaan pakken, alleen ontwikkelde ik wel nog meer pijnen en de artrose zorgde ervoor dat het masseren mij steeds meer moeite kostte. Toen mij werd verteld dat ik met de pijn moest leren leven en ik me bedacht dat ik nooit meer anderen zou kunnen helpen met masseren, ben ik op zoek gegaan naar iets wat mij zou kunnen helpen, want mensen helpen was toch wel mijn passie.

De nieuwe Angelique

In 2018 werd ik gewezen op de Pijn Reset Methode (PRM). Dit klonk voor mij in eerste instantie te mooi om waar te zijn. Gelukkig was mijn nieuwsgierigheid gewekt en wilde ik alles doen om van de pijn af te komen, dus ben ik de PRM-uitdaging aangegaan. Tijdens het traject heb ik zoveel geleerd over de mind-body connectie en ben ik een positiever mens geworden. Ik durf nu echt voor mezelf te kiezen, ben veel gelukkiger, relaxter, zelfverzekerder, sterker en het belangrijkste PIJNVRIJ! Dit gunde ik iedereen en ik besefte me toen ook opeens dat héél veel mensen zich bij de eerste diagnose neerleggen. Op dat moment is het mijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen met langdurige/chronische (pijn)klachten te helpen en ben ik zelf de opleiding gaan doen. Ik vind namelijk dat iedereen het verdient om pijnvrij door het leven te gaan. Inmiddels heb ik mijn eigen ACKT programma gecreëerd (Angie’s Chronische Klachten Traject) waarin alle kennis en ervaring verzameld is om jou in vier stappen ban je (pijn)klachten af te helpen.

Het vervolg

Omdat de onderliggende oorzaak van langdurige/chronische (pijn)klachten veelal zijn oorsprong in de jeugd heeft, wil ik graag preventief met kinderen aan de slag. Ik heb altijd al affiniteit gehad met kinderen en met de kennis die ik nu heb van langdurige (pijn)klachten weet ik dat ik kinderen kan coachen naar een SUPERfijn leven en de kans op het ontwikkelen van (pijn)klachten drastisch kan verlagen. Momenteel volg ik de kindercoach opleiding om hier meer vorm aan te kunnen geven en ben ik mijn AKT programma (Angie’s Kinder Traject) verder aan het uitwerken met mijn SUPERkids modules.

Naast mijn passie voor het verlichten van chronische (pijn)klachten, bied ik ook lichaamsgerichte therapieën aan, namelijk de Body Remembers Trauma Therapy ®  (BRTT® ) en Trauma Release Breathwork® (TRB ®).

BRTT® onthult de kracht van lichaamsgerichte heling. Dit diepgaande proces bevrijdt je van trauma’s, heftige gebeurtenissen en opgeslagen stress. We richten ons specifiek op de Psoas-spier, die ook bekend staat als de ‘spier van de ziel’, om de weg naar diepgaande heling te openen. Met deze techniek worden opgeslagen spanningen, zowel mentaal, emotioneel als fysiek, losgelaten. Onverwerkte trauma’s en stress hopen zich vaak op in het zenuwstelsel, spieren en bindweefsel (fascia). Met de BRTT ®):

Mijn doel met deze gespecialiseerde therapieën is om een veilige ruimte te creëren waarin jij de mogelijkheid hebt om diep te helen en een nieuw niveau van welzijn te bereiken.

TRB®  is een ademwerk methode die je verbindt met onverwerkte trauma’s en emoties. Met behulp van zeven specifieke ademtechnieken begeleid ik je naar je innerlijke wereld. Tijdens deze ademhalingstechnieken ervaar je een soort trance, waardoor je diep in jezelf kunt duiken. Dit stelt je in staat om de kracht van ademhaling te ontdekken en jezelf te bevrijden van diepliggende spanningen en trauma’s.

Delen met je netwerk
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?