Onvoorwaardelijke liefde -> vergeving 🥰😍

Vandaag de laatste van de getrokken kaarten van mijn creativiteits en positive vibe trainer.

Verhaal ”Bron onbekend”:
Een dochter komt thuis en zegt tegen haar vader
“Pap, ik kan onze buurvrouw niet meer uitstaan. Ik wil haar vermoorden, maar ik ben bang dat iemand erachter zal komen. Kun je me helpen?”
De vader antwoordt:
“Natuurlijk schat, maar op één voorwaarde: je moet vrede met haar sluiten, zodat niemand jou verdenkt wanneer ze doodgaat. Je moet heel voorzichtig, vriendelijk, dankbaar, geduldig, warm en minder zelfzuchtig zijn, altijd dingen teruggeven en meer naar haar luisteren. Zie je dit poeder? Doe elke dag een beetje in haar eten. Dan zal ze langzaam sterven.”
30 dagen later zegt de dochter tegen de vader:
“Ik wil niet meer dat ze doodgaat. Ik hou van haar. Wat nu? Hoe kan ik het effect van het gif stoppen?”
De vader antwoordt:
“Maak je geen zorgen! Het poeder dat ik je gegeven heb was rijstpoeder.
Ze zal niet sterven, want het gif zat al die tijd binnenin jou.”

Wat betekent onvoorwaardelijke liefde voor jou?
Voor wie heb jij onvoorwaardelijke liefde?

Heb jij onvoorwaardelijke liefde voor:
💖Jezelf?
💖Je kind(eren)?
💖Je partner?
💖Je ouders?
💖Je grootouders en/of overgrootouders?
💖Je vrienden en/of kennissen?
💖Je huisdieren?
💖 Je bed? 🤪😂
En alle anderen die ik vergeten ben te noemen.

Voor mij betekend onvoorwaardelijke liefde dat ik zo veel van iemand hou en/of om iemand geef dat wat er ook gebeurt ik diegene altijd kan vergeven en/of er altijd een plekje in mijn hart voor diegene zal zijn, ongeacht wat er aan de hand is.

Waarom is het belangrijk om mensen te vergeven?

Vergeving
Vergeven betekent niet dat je goedkeurt wat er gebeurd is. Waar het om gaat is dat je je eigen pijn en/of frustraties loslaat. Vergeven doe je in eerste instantie voor jezelf en met dat idee in je achterhoofd is het een stuk makkelijker om iemand te vergeven die je gekwetst en/of pijn gedaan heeft. Wanneer we wrok koesteren knaagt dat van binnen en zal dit zowel mentaal als fysiek zijn weerslag op het lichaam hebben.

Heb jij mensen om je heen die je hebt kunnen vergeven?

Liefs en gezonde groet,
Angelique

#AngiesBodyCare #OnvoorwaardelijkeLiefde #Vergeving

Delen met je netwerk

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voor wat hoort wat!

Breng je een nieuwe klant voor een traject aan dan ontvang je zelf 5% provisie!

Angelique Lammertink
Laurens Costerstraat 21A
3112 DL Schiedam
+31641512954
info@angiesbodycare.nl

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?