Mexicaanse maaltijdsoep met quesadilla’s 😋
Vandaag een heerlijke gezonde vegetarische lunch of avond maaltijd.
Bereiding: 15 minuten
4 personen
Ingrediënten:
35 gr Fajita season mix
150 ml water
2 dunne preien
400 gr kidneybonen uit blik
3 el zonnebloemolie
400 gr verse Mexicaanse roerboekgroente
1 Liter basissoep tomaat
8 volkoren tortilla’s
8 plakken belegen kaas
Bereidingswijze:
Roer de seasoningmix los met het water.
Maak de prei schoon, snijd in ringetjes en was.
Laat de bonen uitlekken.
Verhit de olie in een koekenpan.
Bak de prei en de roerbakgroente ca. 3 min mee.
Voeg de seasoning mix toe en verhit ca. 1 min. mee.
Schenk de tomatensoep erbij en breng aan de kook.
Laat de soep ca. 6 min. koken.
Verwarm de bonen de laatste 2 min mee.
Beleg intussen de tortilla’s met kaas en vouw dubbel.Verhit de tortilla’s per 2 stuks in een magnetron op de hoogste stand (700 watt).
Breng de soep op smaak met peper en eventueel zout.
Serveer met de quesedilla’s.
Eetsmakelijk 😊
Liefs en smakelijke groet,
Angelique
#AngiesBodyCare #GezondeMaaltijdsoep #Mexicaans #Lunch #Avondeten #Gezond #Vegetarisch
No responses yet