“Hoe zou het zijn als jij zelf je pijn kan verlichten, zonder medicatie? “


Hoe het allemaal begon

Mijn naam is Angelique Lammertink en ben moeder van een inmiddels 24-jarige zoon die aan topsport doet. In 2006 deed ik een workshop Hot stone massage. Het werken met mensen en masseren beviel me zo goed dat ik de opleiding voor sportmasseur ben gaan volgen bij de 1e Nederlandse Vereniging Voor Sportmassage. Met het diploma van deze opleiding ben ik vervolgens in een massagestudio gaan werken. Tegelijkertijd volgde ik verschillende vervolgcursussen, zoals triggerpoint-, bindweefsel-, en diverse ontspanningsmassages ter uitbreiding en specialisatie. Al deze kennis leidde tot het opstarten van mijn eigen praktijk in 2008 en ben ik mij gaan specialiseren in rug-, schouder- en nekklachten. Ik merkte al gauw dat mensen helpen mijn passie was en de vele terugkerende klanten bevestigden dat ik er ook erg goed in ben.

De verandering

Toen ik er in 2012 alleen voor kwam te staan met een top sportende zoon was dit erg pittig. Drie keer per week een wedstrijd door het hele land heen, brengen naar de vele trainingen en daarnaast zorgen voor het inkomen en het huishouden. Door mijn te drukke leven, bleef ik constant over mijn eigen grenzen gaan en ontwikkelde ik veel pijn aan o.a. een hernia, waar ik uiteindelijk ook aan geopereerd ben, later nog één, artrose (in nek en vingers) en schouderklachten. Ondanks de pijnen die ik had, ging ik maar door en door totdat mijn lichaam me na een lange tijd terugfloot en ik zelfs in een burn-out belandde. Ik wist dat het hoognodig was om mijn leven anders aan te gaan pakken, alleen ontwikkelde ik wel nog meer pijnen en de artrose zorgde ervoor dat het masseren mij steeds meer moeite kostte. Toen mij werd verteld dat ik met de pijn moest leren leven en ik me bedacht dat ik nooit meer anderen zou kunnen helpen met masseren, ben ik op zoek gegaan naar iets wat mij zou kunnen helpen, want mensen helpen was toch wel mijn passie.

De nieuwe Angelique

In 2018 werd ik gewezen op de Pijn Reset Methode (PRM). Dit klonk voor mij in eerste instantie te mooi om waar te zijn. Gelukkig was mijn nieuwsgierigheid gewekt en wilde ik alles proberen om van die pijn af te komen, dus ben ik de PRM-uitdaging aangegaan. Tijdens het traject heb ik zo veel geleerd over de mind-body connectie en ben ik een positiever mens geworden. Ik durf nu echt voor mezelf te kiezen, ben nu veel gelukkiger, relaxter, zelfverzekerder, sterker, en het belangrijkste PIJNVRIJ! Dit gunde ik iedereen en ik besefte me toen ook opeens dat héél veel mensen zich bij de eerste diagnose neerleggen. Op dat moment is het mijn missie geworden om zo veel mogelijk mensen met chronische klachten te helpen en ben ik zelf de opleiding gaan doen. Ik vind namelijk dat iedereen het verdient om pijnvrij door het leven te gaan. Inmiddels heb ik mijn eigen ACKT™ programma gecreëerd (Angie’s Chronische Klachten Traject) waarin alle kennis en ervaring verzameld is om jou in 4 stappen van je chronische pijn af te helpen.

Het vervolg

Omdat de onderliggende oorzaak van chronische pijn veelal zijn oorsprong in de jeugd heeft, wil ik graag preventief met kinderen aan de slag. Ik heb altijd al affiniteit gehad met kinderen en met de kennis die ik nu heb van chronische pijnklachten weet ik dat ik kinderen kan coachen naar een SUPER fijn leven en de kans op het ontwikkelen van chronische pijnklachten drastisch kan verlagen. Momenteel volg ik de kindercoach opleiding om hier meer vorm aan te kunnen geven en ben ik mijn AKT™ programma (Angie’s Kinder Traject) verder aan het uitwerken met mijn SUPERkids modules.

Kies voor een leven lang zonder pijn in plaats van tijdelijke pijnbestrijding!!


De door Angie gevolgde cursussen:

Ik wil me blijven ontwikkelen om jullie zo goed en zo breed mogelijk te kunnen helpen, daarom heb ik
o.a. onderstaande cursussen gevolgd en afsgesloten met diploma en/of certificaat.

  • 2007 Sportmassage
  • 2008 Stoelmassage
  • 2008 Triggerpoint massage
  • 2011 Medical taping, lymfe taping
  • 2014 Bindweefselmassage
  • 2018 & 2x 2019 (Triggerpoint) Pijn Reset Methode
  • 2020 NLP Practitioner

Bezig met:

  • 2022-2023 Kindercoach opleiding
  • 2022-2023 PRM Blue print jaar programma
  • 2022-2023 Profitable Passion Program

Naast mijn werk als Pijn Reset behandelaar en masseur, ben ik werkzaam als procesondersteuner bij het ROC Mondriaan.


Verhalen van tevreden klanten die last van chronische (pijn)klachten hadden

Ik snap dat het te mooi klinkt om waar te zijn, want we hebben toch de neiging om alle labels van artsen die zeggen dat ‘we er maar mee moeten leren leven’ te geloven.
Daarom deze verhalen van tevreden klanten om te laten zien dat het ook anders kan.


Ik heb me de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd in pijnbestrijding via de Pijn Reset Methode. Hiermee heb ik al veel mensen met (pijn)klachten, zoals artrose, hernia of frozen shoulder kunnen helpen.


“Als je eenmaal door hebt wat emoties en/of gedachten met je kunnen doen en ziet hoe veel verlichting dit je kan geven, dan wil je niet anders meer.”


Hoe kan jou jou helpen?


Wil je meer weten of gelijk een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Delen met je netwerk

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?