Hoe lang ga jij nog met pijn blijven lopen?

Als jij al een tijdje mijn pagina volgt, dan kan het niet anders dat je weet dat ik mensen met chronische pijn help. Je weet waarschijnlijk ook dat ik weet hoe het is om met pijn te lopen. Misschien heb je al jaren pijn en denk je dat je er mee moet leren leven. Dan zie je die berichtjes van mij voorbij komen en dan denk je wellicht: ‘Ja ja, het zal wel. Vast weer geldklopperij.’

Prima hoor, dat mag je denken van mij. Dan zijn wij geen match.

Houd er wel rekening mee dat ik ook ooit was waar jij nu bent. Ik dacht ook dat ik de rest van mijn leven rekening moest houden met mijn rug. Ik liep behandelaar na behandelaar af om verlichting van mijn pijn te krijgen.

Als het gaat over geld… nou, dat is pas duur.
Week in, week uit, maand in, maand uit… en maar betalen.
Hey, behandelaars moeten ook betaald worden, dus daarover hoor je me niet. Maar ik had er geen baat bij op de lange termijn. Het was een lapmiddeltje.

En wat dacht je van al die producten die je kunt kopen? Smeerseltjes, warmtepleisters, massagekussens, apparaatjes met speciale frequenties, geluidsgolven of weet ik nog meer. Tel eens bij elkaar op wat de gemiddelde pijnpatiënt daar aan uitgeeft.

De toekomst ziet er niet veel anders uit als er niet iets gebeurt. Waar of niet?

Als je nou echt serieus van je pijn af wilt én je bent bereid daar ook zelf iets aan te doen, wil ik kijken of je in mijn traject past. Ik heb niks aan slechte ervaringen, dus ik ga je dit niet aansmeren. Het gesprek dat wij hebben is géén salesgesprek. Het komt namelijk ook voor dat iemand mijn traject wel wil en ik er niet aan begin, vanwege een slechte motivatie of het niet bereid zijn om open te staan voor nieuwe inzichten.

Geen zorgen, ik bijt niet, dus neem even vrijblijvend contact op.

Liefs en gezonde groet,
Angelique

#AngiesBodyCare#ChronischeKlachten#Klachten#Irritatie#Rugpijn#Migraine#Gewrichtspijnen#Slapeloosheid#GebrekAanEnergie#NekSchouderklachten#Fibromyalgie#RESETgesprek

Delen met je netwerk

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voor wat hoort wat!

Breng je een nieuwe klant voor een traject aan dan ontvang je zelf 5% provisie!

Angelique Lammertink
Laurens Costerstraat 21A
3112 DL Schiedam
+31641512954
info@angiesbodycare.nl

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?