Ga je nog wel eens naar een feestje?

Even lekker dansen, zoals vroeger?
Of ben je blij dat je ’s avonds op de bank zit en dat je de dag weer doorgekomen bent zonder pijnstillers?

Als je nou 92 jaar bent kan ik me voorstellen dat je denkt: ‘Het zal mijn tijd wel duren’, maar als je misschien nog 20, 30 jaar te gaan hebt, is het vooruitzicht van elke dag pijn niet heel aantrekkelijk.

Bij veel mensen blijft het namelijk niet bij de pijn die er nu is. Als je er niets aan doet, wordt het erger of krijg je op meer plekken last. Pijnstillers zullen minder goed hun werk doen en zijn ook niet goed voor je als je er te veel te lang van inneemt.

Pijn verpest je sociale leven. Het zorgt ervoor dat je op gaat zien tegen verjaardagen, feestjes en dagjes uit. Je blijft liever thuis dan dat je de schijn op moet houden en gezellig mee moet doen. Mensen die geen last hebben van chronische pijn begrijpen niet waarom je steeds afhaakt en zullen op een gegeven moment stoppen met vragen of je meegaat. Zo wordt je sociale cirkeltje steeds kleiner en daar wordt het leven niet leuker van.

Maak eens een afspraak bij me voor een gesprek om te kijken of ik iets voor je kan doen. Je zult verbaasd zijn hoeveel mensen onnodig met klachten lopen en misschien geldt dat voor jou ook wel. http://angiesbodycare.nl/

Liefs en gezonde groet,
Angelique

#AngiesBodyCare#ChronischeKlachten#Klachten#Irritatie#Rugpijn#Migraine#Gewrichtspijnen#Slapeloosheid#GebrekAanEnergie#NekSchouderklachten#Fibromyalgie#RESETgesprek

Delen met je netwerk

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voor wat hoort wat!

Breng je een nieuwe klant voor een traject aan dan ontvang je zelf 5% provisie!

Angelique Lammertink
Laurens Costerstraat 21A
3112 DL Schiedam
+31641512954
info@angiesbodycare.nl

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?