‘EERST GA IK NOG FYSIO EN MANUELE THERAPIE PROBEREN’

Ga je dan daarna nog naar de osteopaat? Of houdingstherapie, is misschien ook wel wat.
Ik durf te wedden dat je al heel veel gedaan hebt in de loop van de jaren om van je pijn af te komen.
Dan zeg je: “Ik heb alles al geprobeerd.”
Eigenlijk is het maar heel beperkt wat je geprobeerd hebt. Want weet je wat al die therapieën met elkaar gemeen hebben? Ze werken in op het lichaam. En met de meeste chronische pijn werken deze methodes maar tijdelijk.
Dat komt omdat ze de doorbloeding verbeteren en daar wordt bijna elke klacht tijdelijk beter van.

ANDERE AANPAK, ANDER RESULTAAT
Als je een ander resultaat wilt, moet je ook iets anders doen. Een keer voor een aanpak kiezen die ook echt anders is. Begrijp me niet verkeerd: Er mankeert niets aan deze methodes voor de klachten waar het geschikt voor is. Als jouw klacht geschikt is voor fysio, osteopathie, manuele therapie, etc., dan heb je er ook binnen enkele weken echt baat bij. Dan hoef je niet jarenlang geld en tijd te spenderen, want dan gaat je klacht over.

WANNEER GA JE HET DOEN?
Wanneer je nu nog steeds met pijn loopt, wordt het dan geen tijd om andere keuzes te maken?
Ik vertel je graag wat mijn methode anders maakt en waarom je er nu wel baat bij gaat hebben.
Stuur me een bericht en vertel me waar jij al zo lang last van hebt.
Als mijn methode niet geschikt is voor jou, zeg ik je dat meteen.
http://angiesbodycare.nl/

Liefs en gezonde groet,
Angelique


#AngiesBodyCare #ChronischePijn #AndereKeuzeMaken

Delen met je netwerk

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voor wat hoort wat!

Breng je een nieuwe klant voor een traject aan dan ontvang je zelf 5% provisie!

Angelique Lammertink
Laurens Costerstraat 21A
3112 DL Schiedam
+31641512954
info@angiesbodycare.nl

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?