Ohh nee weer hoofdpijn…

Af en toe hoofdpijn, dat kennen we bijna allemaal wel. Na een dag hard werken, na een stressvolle gebeurtenis of te weinig slaap. Maar 3 x per week hoofdpijn is niet normaal.
Tenminste, dan is er iets aan de hand. Het lijkt mij ook dat je hier iets aan wilt doen, zeker als je steeds op bed ligt door de pijn.

Als je zo vaak hoofdpijn hebt, gaan de spieren op je hoofd, in je nek en je schouders verkrampen, waardoor je minder goed kunt bewegen. Dat merk je als je moeite hebt met over je schouder te kijken. Als je opzij kijkt, moet je in principe wel met je kin gelijk aan je schouder kunnen komen. Als dat niet zo is, is het verstandig daar even naar te laten kijken. De kans is namelijk heel groot dat er triggerpoints in je spieren zitten. Triggerpoints zijn verkrampingen in je spier die pijn kunnen geven op de plaats zelf of uitstralende pijn kunnen veroorzaken. Als er niets aan triggerpoints gedaan wordt, breidt de pijn vaak uit naar je schouderbladen of richting je armen.

Het is niet verstandig hier mee te blijven lopen omdat de klachten niet uit zichzelf over gaan. Je gespannen spieren veroorzaken hoofdpijn, maar de hoofdpijn heeft ook weer spanning in de spieren tot gevolg. Het wordt een vicieuze cirkel waar je bijna niet uitkomt.

Wat kan ik voor je doen?
Ik behandel alle spieren die een rol kunnen spelen bij het veroorzaken van die nare hoofdpijn, zodat je meteen na de eerste behandeling al resultaat kunt merken. Daarnaast wil ik je ook helpen om de oorzaak van je pijn te achterhalen.
De pijn behandelen en tijdelijk wegnemen is heel fijn, maar ik kan me ook voorstellen dat je er helemaal vanaf wilt?
Of dat kan, hangt van verschillende factoren af en dat bespreken we als je bij me bent.
Stuur me even een berichtje voor het maken van een afspraak!

Liefs en gezonde groet,
Angelique

#AngiesBodyCare#ChronischeKlachten#Klachten#Pijn#Pijnklachten#Irritatie#Rugpijn#Hernia#Migraine#Gewrichtspijnen#Slapeloosheid#GebrekAanEnergie#NekSchouderklachten#Fibromyalgie#RESETgesprek

Delen met je netwerk

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voor wat hoort wat!

Breng je een nieuwe klant voor een traject aan dan ontvang je zelf 5% provisie!

Angelique Lammertink
Laurens Costerstraat 21A
3112 DL Schiedam
+31641512954
info@angiesbodycare.nl

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?