Leef jij in licht en liefde?

Houd jij negatieve mensen op afstand? Besteed jij je energie voornamelijk aan positiviteit? Prachtig hoor, als je jezelf zo ontwikkeld hebt. Voor heel veel mensen zou het goed zijn om stress te vermijden en zich meer te richten op positiviteit.

Maar je kunt het ook overdrijven.

Heb je wel eens gehoord van ‘spiritual bypassing’? Spiritual bypassing doe je als je jezelf zeer spiritueel vindt en alles wat negatief is uit de weg gaat, onder het mom van: ‘Dat hoort niet bij mij, want ik ben een spiritueel persoon.’

Je kunt contact maken met het Hogere zoveel als je wilt, maar realiteit is dat je in het hier en nu leeft. Op deze Aarde, in jouw lichaam. Je bent dan misschien een spiritueel wezen, maar wel met een menselijke ervaring. En mensen zijn niet 100% van de tijd positief en verlicht (misschien een enkeling uitgezonderd).

Het bewijs hiervan vind je als mensen en situaties je wel eens irriteren. Als je getriggerd wordt en je boosheid, verdriet of wanhoop ervaart. Dat is normaal. Emoties horen bij mensen. Het ontkennen en onderdrukken van deze emoties maakt je geen spiritueel persoon, het maakt je een risicofactor voor het ontwikkelen van chronische klachten.

Chronische klachten ontstaan namelijk als je je ware identiteit en je ware emoties bagatelliseert en ontkent.

Spiritualiteit is mooi en het verrijkt je leven enorm. Het is echter wel belangrijk dat je leert wat spiritualiteit wel is en wat het niet is. Mensen die echt spiritueel zijn kunnen hun emoties aanschouwen en beseffen dat zij die emoties wel hebben, maar dat ze ze niet zijn. Ook zijn emoties persoonsgebonden en niet situatiegebonden. Niet iedereen wordt boos als zijn/haar partner twee uur te laat komt. Niet iedereen is verdrietig als dochterlief emigreert naar Australië. Niet iedereen houdt een trauma over aan een overval. Niet iedereen voelde frustratie tijdens de Corona-lockdowns.

Jouw emoties zijn van jou en van niemand anders. Heb jij de neiging om je emoties weg te stoppen omdat je vindt dat het niet bij de persoon past die jij wilt zijn? Ik help je om juist te focussen op de persoon die jij bént. Het mooiste dat je kunt worden is jezelf.
http://angiesbodycare.nl/

Liefs en gezonde groet,
Angelique


#AngiesBodyCare #ChronischeKlachten #Klachten #Irritatie #Rugpijn #Migraine #Gewrichtspijnen #Slapeloosheid #GebrekAanEnergie #NekSchouderklachten #Fibromyalgie #RESETgesprek

Delen met je netwerk

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voor wat hoort wat!

Breng je een nieuwe klant voor een traject aan dan ontvang je zelf 5% provisie!

Angelique Lammertink
Laurens Costerstraat 21A
3112 DL Schiedam
+31641512954
info@angiesbodycare.nl

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?