Kun je ook iets met… migraine, rugpijn, nek/schouderklachten, fibromyalgie, carpaal tunnel syndroom, depressieve gevoelens, overgevoeligheid, etc.?

Ja, ja en ja. Het lijkt nu net of ik gespecialiseerd ben in allerlei klachten, maar dat is niet zo. En dat hoeft ook niet. Er bestaan inderdaad therapeuten die echt alleen maar mensen met rugpijn behandelen. Of therapeuten die een speciale migrainebehandeling aanbieden. En dan zou je voor de psychische/emotionele klachten nog speciaal naar een psycholoog moeten?

Wat vaak voorkomt, maar veel mensen niet weten, is dat chronische klachten meestal niet alleen komen. De meeste mensen met chronische klachten ervaren meerdere problemen. Ze hebben lichamelijke pijn én ook psychische disbalans, of in de loop van de jaren wisselt dit af. Dat kan er zo uitzien: Iemand maakt een vervelende scheiding door en voelt zich boos en in de steek gelaten. Na een half jaar ontstaat pijn in de onderrug. Na onderzoek blijkt er een hernia te zitten en er wordt geopereerd. De pijn in de rug verdwijnt. De stress van de scheiding is nog niet opgelost en de persoon ervaart steeds vaker heftige hoofdpijnen en slapeloosheid.
Het gebrek aan slaap leidt tot een chronisch gebrek aan energie overdag en een slechte weerstand.

In principe kunnen alle klachten zich uiten als de balans van binnen verstoord is. De een is gewoon meer gevoelig voor het krijgen van rugpijn en de ander misschien voor hoofdpijn. Klachten zijn een signaal. Een signaal waar je op moet reageren als je ergere klachten wilt voorkomen. De klacht zelf is dus het probleem niet. Het probleem is: wat speelt er waardoor deze klacht er is?

Je ziet, ik hoef dus niet gespecialiseerd te zijn in het behandelen van rugpijn, migraine, gewrichtspijnen enzovoorts. Mijn werk is samen met jou onderzoeken wat de reden is dat jouw lichaam deze klachten maakt en jou leren wat je zelf kunt doen om dit proces om te keren. Daar ben ik in gespecialiseerd en dat is nog veel beter! Want, op het moment dat jij snapt waarom je klachten er zijn en wat de oplossing is, ben je vrij.

Vrij van hulpverleners, zorgverzekeraars en vrij van de wanhoop en irritatie over je klachten. Ik weet hoe het voelt om belemmerd te worden door klachten en ik weet hoe het voelt om vrij te zijn om alles te doen wat je wilt. Dat laatste is veel leuker!

Ben je nog niet overtuigd?

Geeft niets, dat begrijp ik. Neem toch contact op, dan nemen we jouw situatie even door. Ik kan je meteen vertellen of mijn methode zin heeft voor jou. Gratis en zonder verplichtingen. http://angiesbodycare.nl/

Liefs en gezonde groet,

Angelique

#AngiesBodyCare#ChronischeKlachten#Klachten#Irritatie#Rugpijn#Migraine#Gewrichtspijnen#Slapeloosheid#GebrekAanEnergie#NekSchouderklachten#Fibromyalgie

Delen met je netwerk

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voor wat hoort wat!

Breng je een nieuwe klant voor een traject aan dan ontvang je zelf 5% provisie!

Angelique Lammertink
Laurens Costerstraat 21A
3112 DL Schiedam
+31641512954
info@angiesbodycare.nl

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?