Hoe is het met je seksleven?

Pardon??!
Wat gaat jou dat aan, hoor ik je denken?
Nou, niets natuurlijk.. maar chronische pijn gaat mij wel aan als therapeut. En mensen die chronische pijn hebben, hebben over het algemeen geen sprankelend seksleven. Logisch ook, toch?

Als je elke dag pijn in je rug, migraine, of spierpijnen hebt, dan is seks geen prioriteit. Je bent al blij als je ’s avonds je hoofd op je kussen kan leggen. Als je partner dan in zijn of haar meest verleidelijke pose in bed op je ligt te wachten, kan ik me voorstellen dat je denkt: ‘Moet dit nu?’

Je partner begrijpt het vast wel, maar voor jezelf is het ook niet leuk als je elke keer ‘nee’ moet zeggen. Je houdt van je partner en vindt hem of haar zeker aantrekkelijk.

Als je maar niet zo moe was. Als die rug maar een beetje zou meewerken. Als die hoofdpijn maar niet zo zeurde. Misschien morgen? Overmorgen?

In een relatie is het belangrijk dat je het goed met elkaar kunt vinden en van elkaar houdt, maar de lichamelijke connectie is ook belangrijk. Elkaar aanraken, knuffelen en ook seks versterkt de verbinding tussen twee mensen. Gebrek aan lichamelijk contact kan dus invloed hebben op je relatie, ook als je relatie goed is.

Er zijn veel mensen die door hun chronische pijn ook problemen in hun relatie ervaren. Dat is zo jammer!

Terwijl er best veel aan chronische pijn te doen is. Ik dacht ook dat ik met mijn pijn moest leren leven, maar ik weet nu dat dat niet zo is. En ik help nu andere mensen ook van hun pijn af te komen.

Wil jij weten of jouw klachten ook te verhelpen zijn? Neem dan even contact op om een RESETgesprek in te plannen. Ik gebruik een checklist tijdens dit gesprek zodat je aan het eind van het gesprek weet of mijn methode ook geschikt is voor jouw klachten. http://angiesbodycare.nl/

Liefs en gezonde groet,
Angelique


#AngiesBodyCare #ChronischeKlachten #Klachten #Irritatie #Rugpijn #Migraine #Gewrichtspijnen #Slapeloosheid #GebrekAanEnergie #NekSchouderklachten #Fibromyalgie #RESETgesprek

Delen met je netwerk

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voor wat hoort wat!

Breng je een nieuwe klant voor een traject aan dan ontvang je zelf 5% provisie!

Angelique Lammertink
Laurens Costerstraat 21A
3112 DL Schiedam
+31641512954
info@angiesbodycare.nl

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?