Als je elke dag pijn hebt, dan doe je al vaak genoeg of er niets aan de hand is. Je wilt geen zeur zijn, dus ga je maar gewoon door.

Maar als je alleen bent, hoef je de schijn niet meer op te houden. Hoe is het echt met je als niemand kijkt? Heb je nog wel plezier in het leven?
Of zou het je niet zo uitmaken als het morgen klaar is?

Ja, dat klinkt heftig, he?
Zeker als je dit leest en geen idee hebt hoe het is om dagelijks met pijn te leven.

Maar toch zijn er veel mensen die in het geheim lijden aan depressie vanwege hun pijn. Veel klachten zijn door artsen niet te verklaren en niet zichtbaar. Dat maakt het heel moeilijk te begrijpen voor de mensen in hun omgeving.

“Ook gek, je kunt niet werken, maar je kunt wel een middagje op een terrasje zitten.”

Zomaar een random stekende opmerking die je regelmatig krijgt als je lijdt aan chronische pijn. En dat doet pijn. Het voelt alsof je veroordeeld wordt. Alsof je ervoor kiest om je hand op te houden en niet te werken. Elke keer moet je jezelf verantwoorden voor de dingen die je doet en uitleggen waarom je 2 dagen op bed ligt na een gezellig dagje uit.

Je voelt je vaak nutteloos, want je draait niet normaal mee met de maatschappij. Door je wisselende klachten kun je ook niet eens vrijwilligerswerk doen, want ze kunnen niet van je op aan.

Ik zie je.

Ik weet dat je je klachten niet verzint of overdrijft. Ik weet dat je je zo k.. voelt soms, dat je het niet meer ziet zitten.

Mijn missie is om mensen zoals jij te helpen. Dat doe ik door naar je te luisteren, zonder oordeel. Verder heb ik het een en ander geleerd over chronische pijn en ik weet nu dat het geen levenslang lijden hoeft te zijn. De pijn kan echt verminderd worden of zelfs weggaan. Ik vertel niet alleen mooie verhaaltjes, ik heb het zelf ervaren. En dat gun ik jou ook.

Neem contact met me op om de eerste stap naar een mooier leven te zetten. http://angiesbodycare.nl/

Liefs en gezonde groet,
Angelique


#AngiesBodyCare #ChronischeKlachten #Klachten #Irritatie #Rugpijn #Migraine #Gewrichtspijnen #Slapeloosheid #GebrekAanEnergie #NekSchouderklachten #Fibromyalgie #RESETgesprek

Delen met je netwerk

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Voor wat hoort wat!

Breng je een nieuwe klant voor een traject aan dan ontvang je zelf 5% provisie!

Angelique Lammertink
Laurens Costerstraat 21A
3112 DL Schiedam
+31641512954
info@angiesbodycare.nl

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?